Image Alt
Le Séjour

Bij ons komen werken

Bij Le Séjour komen werken

Naast een fijne werkgever is Le Séjour een erkend leerbedrijf voor MBO en HBO studenten. Natuurlijk hebben wij ook altijd plek voor vrijwilligers op de dagbesteding. 

Heb je interesse in één van onze vacatures? Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar:
Le Séjour, ter attentie van Dhr L.J. Helsdingen, Dalemhof 5, 4691 ZC Tholen

Of mail naar bart@le-sejour.nl
Voor vragen kun je bij Dhr L.J. Helsdingen terecht te bereiken op; 0166 – 85 19 94
of per mail; bart@le-sejour.nl

Beschikbare vacatures 

Woonbegeleider/begeleidster niveau 4/5 voor 32/36 uur per week bij Le Séjour.

Wij vragen een enthousiaste begeleider(ster) die binnen de gemeente Tholen zowel ambulant als op de beschermd wonen groep wil komen werken. We zoeken iemand die flexibel jong van geest en met energie bij ons aan de slag wil. We hebben een team van 8 begeleiders die zich inzetten voor onze vaste BW bewoners welke uiteenlopende ziekte beelden binnen de psychiatrie hebben. Verder wordt er binnen Le Séjour ambulante begeleiding en dagbesteding gegeven. Het kan zijn dat je ingezet wordt op de BW, dagbesteding en ambulante begeleiding. Hierdoor is het werk afwisselend en vergt ook flexibiliteit van de begeleider(ster).

Profiel van de functie:

Kennis : HBO werk en denkniveau. Kennis van sociaal wetenschappelijke theorieën over menselijk gedrag, socialisatie-en systeemtheorieën, inzicht in relevante methodieken.(SRH) Sociale kaart en der specifieke problematiek en mogelijkheden van de cliënt. Voldoende schriftelijke en verbale kwaliteiten hebben om goed te kunnen rapporteren en begeleiden. Analytisch vermogen voor het vertalen van de hulpvraag naar doelen in een begeleidingsplan. B Rijbewijs. In staat zijn om zelfstandig te kunnen werken. Tevens goed met collega’s in een team om te gaan.

Wat bieden wij:

Op basis van ervaring en eerdere functies een salaris conform het CAO GGZ schaal 45/50 met de daarbij behorende vergoedingen voor onregelmatigheidstoeslag etc. Werktijden tussen 8.00 en 22.00 uur. Aaneengesloten diensten.

Lijkt het je leuk om in de gemeente Tholen aan de slag als begeleider van mensen met psychische klachten te gaan en voldoe je aan de eisen welke we stellen.
Dan solliciteer bij ons.

Je kunt je brief met CV sturen naar Le Séjour Zwink nr 16 postcode 4691 DW Tholen T.A.V Bart Helsdingen Of email naar bart@le-sejour.nl
Verdere informatie kan je op onze website www.le-sejour.nl vinden.

Klik hier en download een PDF versie.